Marry Your Daughter

Seminggu yang lalu nemu sebuah video yang di share seorang teman di Path, videonya lucu gitu, plus lirik lagu yang sukses bikin klepek-klepek dengernya😀. Sebenernya lagunya sih lagu yang udah lumayan lama, sekitar awal 2000-an kalo ga salah. Tapi akunya aja yang baru denger. Temen-temen ada yang tau lagu ini?

Sir, I’m a bit nervous
About being here today
Still not real sure what I’m going to say
So bare with me please
If I take up too much of your time.
See in this box is a ring for your oldest.
She’s my everything and all that I know is
It would be such a relief if I knew that we were on the same side
Cause very soon I’m hoping that I…

Can marry your daughter
And make her my wife
I want her to be the only girl that I love for the rest of my life
And give her the best of me ’til the day that I die, yeah
I’m gonna marry your princess
And make her my queen
She’ll be the most beautiful bride that I’ve ever seen
I can’t wait to smile
When she walks down the aisle
On the arm of her father
On the day that I marry your daughter

She’s been here every step
Since the day that we met
(I’m scared to death to think of what would happen if she ever left)
So don’t you ever worry about me ever treating her bad
I’ve got most of my vows done so far
(So bring on the better or worse)
And ’til death do us part
There’s no doubt in my mind
It’s time
I’m ready to start
I swear to you with all of my heart…

The first time I saw her
I swear I knew that I’d say I do

Ada yang bisa nebak??? Yaps, ini lagu “marry your daughter” yang di populerkan oleh Brian McKnight. Liriknya dalem banget kan ya?? kalo ada cowok yang ngelamar kaya gini sih, pasti romantis banget ya.. *ngimpi aja teroosss*😛. Aku aja pertama kali denger langsung terharu gitu, melting..😀

pengen upload videonya,tapi ga bisa😦

18 thoughts on “Marry Your Daughter

  1. Gusti 'ajo' Ramli says:

    kasih link youtube nya aja…
    btw, ukuran romantis mungkin bagi setiap orang beda ya… nah, kalo cowoknya nembak pake lagu barat sementara wanitanya cuma ngerti lagu minang, gimana tuh fitri ? bisa bingung sendiri ceweknya… hehehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s