Berhubung tadi ada yang nanya, who is FITRI MELINDA…

finally i will introduce myself..

Fitri Melinda is just an Ordinary girl, yang lagi belajar untuk memperbaiki diri untuk menjadi muslimah yang lebih baik. :) ( Do’a in yah ;) )

Seorang Muslimah yang baru belajar untuk berbagi didunia maya, disela-sela kesibukan sehari-hari “nguli” di rantau orang.. :)

249 thoughts on “It’s Me ‘FITRI MELINDA’

  1. nurcahyo yudi says:

    Assalamualaikum wr wb
    hmmm masih muda sekali, tapi tulisan2nya dalem banget. kayak hidupnya dah berpengalaman ataukah dari pengalaman hidup orang lain. who knows :)
    Salam kenal

  2. yanrmhd says:

    hello, disini toh… :mrgreen:
    assalamu’alaikum, tok, tok, tok..maaf baru mampir ke halaman ini ya fit’

    amin, semoga jadi muslimah yang semangat
    dan Istiqomah…

  3. Si Bawel says:

    selamat datang di blogosphere… :smile:
    makasih ya buat komen anda, soal komen anda, saya mau cerita nih, kemarin saya kan ujian, jadi gak bisa nge-blog, jadinya ketika saya main lagi, pengunjung saya menurun… ga ada yang komeennn… hiks hiks, namun anda seperti ‘komen malaikat’membuat saya sumangett…

    Salam Hangat Dari Say More

  4. arman_doanx says:

    mw tnx ne, biasax seorang blogger tü mghbiskn wktux hnx u/ mnulis en jrg se x dia brmasyarakat ma
    lingkungan d skitarx?! bgmn dg uni melinda??..
    (hemm smg j pernyataan saya ne krg tepat)

  5. Adib R says:

    salam kenal fitri tanks ya udh ninggalin “wow” di blog ane yg msh seumur bayam kl boleh ikut barter link ya mau belajar lbh banyak nee…

  6. rosenrain says:


    kunjungan perdana !
    salam kenal yach mbak..
    dan salam persahabatan !

  7. didot says:

    bagi dunia mungkin kau hanya seseorang,tapi bagi seseorang bisa jadi kau adalah dunianya :)

    gapapa biasa di mata manusia,tapi harus berusaha jadi luar biasa di mata Allah ya fit ;)

  8. nuryadi27 says:

    wah.. sebuah blog dengan pencerahan neh,, makasih dah berkunjung ke blog saya..

    semoga terus semangat untuk menebarkan kebaikan dan kebenaran,, hehhe

  9. abe says:

    hai muslimah….eh fitri siapa…sik bentar, tak ke liat atas lagi….got..

    hai fitri melinda :D

    salam kenal ya… :D

  10. si~j@ya says:

    Assalamu’alaikum wr wb …
    izinkan saya masuk rumahmu yg teduh ini … ;)
    tamannya penuh (baca, avatarnya) dgn melati or pecah piring … ?
    Wass …

  11. Anex curut says:

    asalamu alaikum.
    salam hangat dan selamat pagi mbak.

    Mudah-mudahan selalu sehat,dan diberi nikmat yang berlimpah oleh allah swt.amin

    Marhaban ya Ramadhan.

    Terselip Khilaf dalam Canda,Tergores Luka dalam tawa,Terbelit Pilu dalam Tingkah yang ada,Tersinggung rasa dalam bicara.Mohon Kiranya kita saling Maap memaapkan sebelum tibanya Bulan suci Ramadhan ini,semoga Tetap terjalin tali silturahmi,satu ikatan ukhwah yang setia dalam satu do’a satu tujuan dalam menuju ridho allah.amin Ya robal alamin .

    Maapin saya ya mbak.

    salam untuk keluarga tercinta dan selamat menunaikan ibadah puasa.
    semoga lancar dan mendapatkan pahala ya berlimpah.amin ya robal alamin.

    wasalam.muhammad anex.

  12. sempulur says:

    Salam kenal dari komunitas keluarga miskin. Semoga berkenan mengunjungi blog kami untuk menyumbang kesempatan meraih masa depan yang lebih baik dan harmonis. Terima kasih

  13. bchree says:

    foto di depan rumah kos apa kontrakan yach???
    heeee …… kayak gue donk masing kontraktor alias tukang kontrak rumah….
    salam kenal, persaan udah kenalan deh??? bener ta??

  14. Sahara Starr says:

    Hi there :-)

    My name is Sahara Starr and I am about to release my first rock album.

    It’s a culmination of years of personal effort and I have spent my life’s savings to produce it myself. If you’re interested, please check out a sample at < one of my tracks plays there automatically so please turn up your speakers (it may take a moment to start playing).

    I am looking for partners to help me promote my album. I am willing to donate a portion of the revenues to a charity of your choice and/or give the funds directly back to you in the form of commissions.

    Additionally, I'd be willing to consider doing some free photo modeling or video spokesperson work for your company, if you have that need for any products or services related to your website. I would do this in exchange for your support, such as announcing my album on your site using the animation you see at the address above or a banner I could make to your specifications. Also, if you are amenable to it, perhaps we could somehow include an announcement in any email correspondence you have with your user/member base – however it would be done, we could discuss a revenue split on any reasonable basis. :)

    Finally, when you go to my site, you will see a really cool CD animation. I have the ability to create this custom animation for any artist and if you\'d like to resell that service and earn more commissions, we can discuss that as well. As you will see, the CD booklet for my album is 16 pages, but I can create an animation like that one for 4, 8, 12, 16, or 20 pages, all custom made for any artist, producer or record label.

    Thanks for reading this and feel free to contact me any time at

    Warmest regards,
    Sahara Starr

  15. Bibi Titi Teliti says:

    hai..hai..Fitri :)
    Maap baru sempet berkunjung balik kesini yaaaa:)

    Makasih udah berkunjung ke blog ku…
    Salam kenal :)
    hai..hai juga mbak erry..
    ga apa-apa mbak..makasi udah dikunjungi balik.. :)
    salam kenal juga yah mbak erry

  16. amazzet says:

    Menyenangkan membaca blog yang penuh dengan kehangatan dan kasih sayang ini. Salam kenal dan selamat terus berkarya.

    alhamdulillah..makasii…sering-sering berkunjung aja yah mas.. :)

  17. isil says:

    sering dengar namamu mbak..
    dan beberapa kali pernah berkunjung ke blog saya..
    maaf baru bisa berkunjung sekrang…
    salam kenal..

    sering dengar namaku??dimana mbak??? :P
    iyah ga papa, makasi udah dikunjungi balik.. :)

  18. Tiwi says:

    ASS…… slm kenal ya, kak . . . .
    amin . . . mudah2an mjd seorang muslimah yg lebih baik dan cantik

    salam kenal juga tiwi.. :)

  19. mabruri sirampog says:

    kunjungan perdana, & slam kenal…
    nice blog..

    salam kenal juga :)

  20. aris-smg says:

    kunjungan pagi pertama….salam kenal…
    kami nanti kunjungan baliknya….
    semoga sukses slalu….


    salam kenal juga mas.. :)

  21. 326-90/61 says:

    I’m impressed, I need to say. Actually not often do I encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me let you know, you could have hit the nail on the head. Your idea is excellent; the problem is one thing that not enough persons are talking intelligently about. I’m very pleased that I stumbled throughout this in my search for something referring to this.

  22. pants for work says:

    Greetings. I categorically did some net surfing and inaugurate this blog. I resolute not later than something like a collapse of this blog ask for up and it is actually incredible.I patently genuinely fancy your website.Perfectly, the chunk of posting is in guarantee the entirely finest on this genuinely advantage nevertheless subject. I added it and i�m hunting onwards to your upcoming neighbourhood reports. I also observed that your website has some first-rate connecting completed to it. I will appropriate aside from fall ill keep of your rss feed to hamper informed of any revisions. Wonderful advice you received right-minded here.Delight look after revise on your unbelievable

  23. paintball guns says:

    I actually wanted to type a quick message to thank you for some of the unique concepts you are showing here. My prolonged internet research has at the end been rewarded with high-quality know-how to go over with my co-workers. I ‘d assume that most of us visitors actually are rather endowed to be in a great community with so many special professionals with beneficial solutions. I feel very much grateful to have encountered the web site and look forward to really more excellent times reading here. Thanks a lot once more for everything.

  24. paintball guns says:

    Humans can co-exist with other species when they respect their needs. In this case, all the humans need to do is let the peregrines raise their babies in peace. Very nice to see the bridge workers cooperating.

  25. Ultimate mmorpg 2010 says:

    Hi there, you should can you tell me the key reason why do you select that for the reason that now i am rather than happy result in my spouse and i do not observe when do you wat to arrive discussing this particular?? separate form them you do have a beneficial blog! My oh my near overlook your current sitemap is just not operating. Thanks Jonh.

  26. bali says:

    Hello! I just would like to give a huge thumbs up for the great info you have here on this post. I will be coming back to It’s Me ‘FITRI MELINDA’ Kehangatan Kasih Sayang for more soon.

  27. niefha says:

    yaah.. kok ndak ada deskripsi diri?
    harusnya dapet PR nih ttg deskripsi diri.. hehe

    #dateng-dateng ngerusuh
    peace ajah

    tetangga baru

  28. Phie says:

    Hosh.. hoshh.. Akhirnya landing di Sawahlunto
    Hai, Mbak Fitri! Nyampai juga di sini setelah berhaha-hihi di facebook :)
    Satu hal yang kucatat dari seorang Fitri Melinda adalah lagunya Jikustik, Pujaan Hati.
    Saya juga suka lho lagu itu.

    Salam hangat dari kaki Merapi,
    Phie :mrgreen:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in: Logo

You are commenting using your account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s